Wimper extensions

Lange beschrijving van wimper extensions . Voor de evolutie van extensions was dit de enige manier om je wimpers langer te laten lijken. Maar nu kunt u de illusie van een sinaasappelhuid hebben zonder de pijn van het aanbrengen en verwijderen. Er zijn verschillende soorten extensions waar je uit kunt kiezen, en de beste keuze is de 30-subromanticator ring.

Ze zijn diep verleidelijk, en gewenst door veel vrouwen. De keuze is aan u en uw vriend zal niet in staat zijn om het verschil te vertellen door hoe zacht en dik uw extensies zijn.

Wimper extensies kunnen worden gekocht in twee delen, de synthetische en menselijk haar. Ze zijn even aantrekkelijk als de extensies kunnen worden bevestigd aan de natuurlijke met de hulp van een elastiekje. Met de hulp van verwarmde lijm worden ze als veilig bestempeld voor dagelijks gebruik.

En ze zullen blijven in je wimpers voor verschillende lengtes van de tijd, afhankelijk van de lijm die wordt gebruikt. Deze kleefstoffen hebben verschillende niveaus van oplosbaarheid, wat betekent dat ze kunnen worden opgelost in water of olie. De oplosbaarheid maakt het gemakkelijk om ze te verwijderen, en je kunt het thuis doen, zonder dat je naar een salon hoeft.

Maar dit oplossen kost geld, want een fles wimperlijm, die soms in schoonheidswinkels wordt verkocht, kan je $100 of meer kosten. Nadat u het gebruik van deze wimper lijm hebt overwogen, en de lopende kosten die het vertegenwoordigt, zult u blij zijn te weten dat wimper extensies nu buiten uw bereik zijn.

De tweede optie is de traditionele toepassing van wimper extensions. In dit geval, zijn er verschillende soorten wimpers die u kiest om te gebruiken op uw wimpers. Er is de eenvoudige toepassing van een merk van verwarmde lijm.

Dan zijn er de valse wimpers, wimperextensions, of wimper primer. Valse wimpers zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, en zijn waarschijnlijk de favoriet van allemaal. Behalve dat ze er mooi uitzien, zijn ze ook herbruikbaar. Dus nadat je ze gekocht hebt, kun je ze gewoon vergeten te verwijderen voordat je je gezicht wast. De wimper primer maakt het gemakkelijk aan te brengen en laat uw valse wimpers natuurlijker lijken.

Het gebruik van wimper extensions is eenvoudig, de ene lade na de andere, om de extensions aan uw eigen wimpers te bevestigen. De procedure begint meestal met het bevestigen van de wimperextensions aan een van uw natuurlijke wimpers met behulp van een van de vele kleefstoffen. Vervolgens worden de nepwimpers met dezelfde applicator aan uw eigen wimpers bevestigd. U hoeft geen wimperlijm te gebruiken, hoewel dit optioneel is.

Wimperextensions gaan over het algemeen zo'n 3-4 weken mee, verder afhankelijk van de methode die gebruikt wordt voor het aanbrengen. De methode van toepassing bepaalt ook de levensduur van de wimpers. Die methoden die dagelijkse toepassing impliceren, zoals degenen die op wimpers trekken, lijkt langer te duren. Andere methoden, zoals die waarbij de wimpers alleen op het huidoppervlak worden geplakt, lijken langer mee te gaan.

Het gebruik van een wimper primer voor het aanbrengen van valse wimpers helpt ook om de wimpers dikker te laten lijken. Dit is optioneel, maar de meeste vrouwen zijn het erover eens dat het de wimpers donkerder laat lijken.

Falsies zijn geweldige manieren om je wimpers donkerder te laten lijken, maar als je niet tevreden bent met de kleur, kun je de primers terugbrengen voor een andere kleur die je wimpers echt zal laten opvallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.