Wat zijn de verschillende soorten filmmakers

Filmmaker Rotterdam

 

Filmmakers gebruikenitives worden uitvoerig getest om hun kwaliteit te garanderen en ze zijn bijna altijd waterdicht. Het resultaat is dat de hele auto waterdicht is of op zijn minst beschut tegen het water.

Als u zich afvraagt hoe weerbestendig de folie is, moet u weten dat verschillende folies voor verschillende doeleinden worden gemaakt, en dat de mate van weerbestendigheid van folie tot folie verschilt.

Voor auto’s die lange afstanden moeten afleggen, omdat ze niet buiten kunnen worden geparkeerd, is waterbestendigheid van groot belang.

Bij auto’s die vaak aan de regen worden blootgesteld, maar niet binnen worden geparkeerd, wordt waterbestendigheid een zeer belangrijke factor.

Als u bijvoorbeeld een boot of RV bezit, moet u weten dat de folie SE Statutory Lightweight, bedekt met een 2 laag waterbestendige folie, bestand is tegen het water in de spoelbak.

Dit is slechts een voorbeeld. Elke film wordt ontwikkeld in een unieke omgeving, om bestand te zijn tegen de omgeving waarin hij zal worden gebruikt.

De film wordt gesneden met behulp van isomeren (isomeer is een vorm van isomeer gevormd door de reactie van 2 waterstof en 1 zuurstof in de aanwezigheid van een katalysator). Deze zijn katalysator, zij maken de negatieve en positieve lading en aantrekkingskracht tussen de Ki en de katalysator.

In het geval van car wraps, is de film een coating van een materiaal dat de lucht die via de film in contact komt negatief oplaadt. De negatief geladen negatieve last resulteert in de Ki film die een laag van statische ontlading wordt die de auto behandelt. De positief geladen negatieve last resulteert in de film die een laag vanessentially geladen water wordt. De film wordt opgeroepen om zich aan de bewegende auto carrosserie te hechten.

De positieve en negatieve filmlagen worden manueel gescheiden en de afzonderlijke films worden vervolgens gerold. De films worden gecontroleerd op goede aansluiting, waarna de film in de gewenste vorm en positie wordt gevouwen. De film is nu klaar om op maat gesneden te worden.

De maat van de te gebruiken folie wordt in het algemeen op de rol gespecificeerd. Er bestaat een maatverhouding die wordt gegeven aan de lengte van de rol en de breedte ervan. Als u dus een meetdraad van 1 mm breed oprolt, moet de te snijden folie een lengte hebben van 1 mm breed.

De walsfolie wordt verwarmd terwijl hij in vorm wordt gesneden. De verhitting doet de folie pletten, waardoor een zuivere snede ontstaat.

Nadat de folie door verhitting is aangebracht, wordt zij gecontroleerd op eventuele degradatie. Met afplaktape wordt het te bedekken gebied afgedekt.

Afplakken is belangrijk, zodat geen verf of blanke lak per ongeluk wordt vergeten.

Nadat de afplaktape aan de binnenkant is verwijderd, worden de carrosserie, het frame en de goten geïnspecteerd op eventueel aanwezig vuil. Als er vuil aanwezig is, kunnen de voeringen worden geïnstalleerd.

De kap wordt vervolgens bespoten met een speciale reinigingsoplossing om zorgvuldig alle stof en vuil te verwijderen. De testlaag wordt vervolgens gebruikt om een goede basis te leggen voor de aan te brengen vezelfilm. De folie wordt op de rol aangebracht.

Na het voorbehandelen wordt de vezelfolie aangebracht. Een pin verwijdert de folie van de rol terwijl een rakel de folie in de beschikbare gebieden duwt. De kracht van de werknemers wordt gebruikt om zelfs de kleinste gebieden uit te vegen. Dit zorgt voor een gelijkmatige dekking langs het frame. De laatste stap is het aansluiten van de aansluitdraden. De definitieve installatie is klaar.

Lees meer:

Grafische ontwerper Tilburg

Grafische ontwerper Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.