Wat is een pedicure

Manicure Rotterdam

 

Een pedicurestoel is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke pedicure spa. Helaas is het hebben van een stoel niet genoeg om de ontspannende behandeling te geven die klanten willen. Om ervoor te zorgen dat klanten met een tevreden gevoel weggaan, moet de pedicure voor een vlekkeloze en comfortabele pedicure zorgen.

Pedicures moeten, behalve af en toe, in een schone, stille kamer worden gedaan. Hoewel geluiden voor u ontspannend kunnen zijn, zijn ze niet bedoeld om te ontspannen. Het is sterk aan te bevelen de apparatuur in een schone, stille kamer te gebruiken, zodat men geen tv kan kijken of naar muziek kan luisteren. Aangezien de voeten niet op de vloer staan, hoeven zij niet dezelfde omgeving te delen met eten en drinken, het opruimen van glazen en andere rommel, en hebben zij hun eigen kamer voor zichzelf.

Er zijn verschillende soorten pedicureprocedures die in een kuuroord kunnen worden gedaan. Eén type is de basis waarbij alleen de voeten en nagelriemen worden gereinigd. De andere types zijn het inweken van de nagels, speciale verzorging, nagelriem massage, en de enzymenpakking. Dit zijn verschillende procedures die in verschillende mate worden toegepast, afhankelijk van wat de klant wil.

Een volledige voetbadbehandeling is een spabehandeling waarbij meestal een pedicuretafel wordt gebruikt die aan de voet van de tafel staat. Bij deze behandeling plaatst de klant zijn voeten op de tafel terwijl een deskundige ze reinigt. Daarna worden de voeten ingepakt en op een ontspannende manier behandeld. Sommige van deze behandelingen kunnen bestaan uit inzepen, verzorging van de nagelriemen, massage en verzorgende behandelingen. Afhankelijk van wat de klant wil, kan hij verschillende behandelingen laten doen.

Het weken van nagels is een speciale behandeling die in kuuroorden wordt gedaan. In plaats van chemicaliën te gebruiken om de nagels te behandelen, worden bij deze procedure natuurlijke oplossingen gebruikt, zoals zeezout en zuiveringszout. De oplossingen veranderen de broze delen in harde en gladde delen. De behandeling voorkomt ook dat de nagels broos worden en breekt ze als ze toch splijten. Broze nagels kunnen worden geknipt met zeezout of zuiveringszout. Meestal worden ze ’s avonds voor het slapen gaan aangebracht, zodat ze ’s morgens niet ontdekt worden.

Spa behandeling voor nagelriemen is een ander type behandeling die u kunt verwachten. Het doel hier is om zich te ontdoen van de overtollige en dode huid op de nagelriemen die moeilijk te beheren kan zijn. Dit is een goede behandeling om uw handen en voeten een geheel nieuwe uitstraling te geven als u aan het werk bent.

Een ander type behandeling die in een kuuroord kan worden gedaan, is de enzympakking. Deze behandeling bestaat uit een klein stukje materiaal dat om de vingers en de duim wordt gewikkeld. Na een paar minuten wachten wordt het hele stukje materiaal verwijderd en wordt het op basis van peterselie. De meeste mensen houden van dit type wrap omdat het niet lang duurt om uit te voeren en de resultaten zijn echt geweldig. Er zijn verschillende soorten enzymen die bij dit type behandeling kunnen worden gebruikt.

Exfoliëren is een meer geavanceerde vorm van peeling. Het doel is om de dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen. Dit is een noodzakelijke behandeling om de tekenen van veroudering te verminderen. Er zijn verschillende soorten exfoliators beschikbaar. Het doel van de behandeling is echter te voorkomen dat dode huidcellen zich aan het oppervlak ophopen. Doorgaans zal een scrub deze verwijderen, maar door de dode huidcellen niet te verwijderen, zal dit leiden tot een doffe huid.

Het gebruik van een anti-verouderingscrème is de laatste van de andere behandelingen die in een kuuroord kunnen worden gedaan. U kunt ook gebruik maken van een intensievere behandeling zoals een Botox injectie. Het doel hierbij is de fijne lijntjes en rimpels die in het gezicht aanwezig zijn te verminderen en de diepere zorgen aan te pakken. De behandeling duurt meestal ongeveer zes maanden.

Over het algemeen zijn spabehandelingen zeer ontspannend en plezierig. U mag echter een zeer aangename ervaring verwachten van uw spabehandelingen. Aangezien u verschillende behandelingen en procedures zult laten uitvoeren, kunt u verwachten dat uw tijd in de spa beperkt zal zijn. Meestal kunnen spabehandelingen in slechts 30 tot 45 minuten worden uitgevoerd. Het andere ding dat je mag verwachten is dat de spa moet schoon zijn en moet uitnodigend zijn. Vergeet niet dat u gaat betalen voor de tijd en het gemak van de spa. Daarom moet u niet bang zijn om te vragen wanneer en hoe de behandeling zal eindigen. Vergeet niet dat u ook betaalt voor de beste service en producten. Ten slotte mag u het belang van zonnebescherming niet over het hoofd zien, want onze huid en de producten die u erop gebruikt, raken beschadigd in de zon.

Lees meer:

Beautysalon Rotterdam

Manicure Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.