Wat is een gezichtsbehandeling?

Beauty center Den Haag

 

Een gezichtsbehandeling is een gebruikelijke spabehandeling die bijna elke salon aanbiedt. Het type gezichtsbehandeling dat u krijgt, hangt echter af van uw huidtype. Een goede Beauty center zal bijvoorbeeld een machine hebben die microdermabrasie doet. Dit is een minimaal invasieve vorm van huid resurfacing die de dode huidcellen en collageen verwijdert uit de buitenste laag van de huid. Wat is betrokken bij microdermabrasie? De technicus mengt een microkristal met een zoutoplossing en spuit dit op de huid. Het resultaat is als een zandstraalbehandeling. De dode huidcellen worden uiteindelijk weggeschrobd en de bovenste huidlaag wordt losgemaakt. Na één behandeling heeft u een verbeterde, heldere huid.

Wist je dat cellulitis wordt veroorzaakt door vetcellen die aan de huid vastzitten? Het lichaam slaat het vet op in de cellen. Het eindresultaat is het rimpelige uiterlijk van de huid. De techniek die voor microdermabrasie wordt gebruikt, lijkt op de stomen-methode. Het is pijnloos en duurt slechts tien minuten.

Hoe zit het met ontharen? Ontharing is heel belangrijk omdat het de gladde aanblik van de huid beïnvloedt. Helaas zijn er veel ongewenste haren op verschillende plaatsen van het lichaam. Het verwijderen van haar kan op vele manieren gebeuren. Dit zijn een paar voorbeelden:

Waxen

Waxen is waarschijnlijk de meest gebruikte ontharingsmethode. Hoewel harsen effectief is, is het erg pijnlijk. Waxen kan zowel thuis als in een salon of kliniek worden gedaan.

Sugaring

Volgens een soortgelijk principe als bij het harsen wordt een pasta gevormd en op de huid aangebracht. Na het drogen wordt de pasta verwijderd door middel van strips. Het is vergelijkbaar met harsen, maar het resultaat lijkt meer op een haarpasta.

Ontharingsmiddelen

Ontharingsmiddelen zijn ontharingscrèmes of -vloeistoffen. Het wordt op de huid aangebracht en verwijderd zodra het product is opgedroogd. Er zijn crèmes en vloeibare middelen verkrijgbaar om hetzelfde te doen.

Epilatoren

Een epileerapparaat is een apparaat voor ontharing dat haren kamt of uittrekt.

Wat zijn de voordelen van het kiezen van korte kapsels?

De korte kapsels kunnen vrouwen om te kijken verschillende stijlen. Het hebben van een pixie zal u toelaten om te experimenteren met verschillende looks. Korte kapsels zijn ook leuk om te kleuren. Levendige kleuren zijn gemakkelijk aan te nemen en kan worden gebruikt om funky styling statements te maken.

Net zoals een vrouw haar laat groeien, kan ze het ook knippen. De look van korte kapsels kan trendyer en moderner zijn dan die van lange kapsels.

De haarsnit kan variëren.

Met het korte kapsel kunnen vrouwen meer van de eigenlijke lengte van het haar laten zitten. Dit is te zien aan de kortere lengte boven op het hoofd.

Het is ook schoner omdat het haar eenvoudiger van ontwerp is.

Het trimmen van het haar is ook gemakkelijker omdat er minder haar te knippen is.

Kapsels kunnen worden aangepast.

Korte kapsels kunnen bijvoorbeeld worden aangepast door pony’s en kroontjes toe te voegen met element van Gumat.

opgestapeld aan het einde van de paardenstaart, kan de paardenstaart op een aantal manieren worden verlengd; door de lengte van de pony’s en de zijkanten van de kruin, of door het gebruik van meer lagen.

Lees meer:

Beautysalon Den haag

Schoonheidssalon Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.