Tips voor het gebruik van haarverf

Natuurlijke haarverf kapper

 

Het lijkt erop dat trendy plaatsen voor mannen om geknipt te worden aan het verdwijnen zijn. Er was een tijd dat het als mannelijk werd beschouwd om naar de kapper te gaan. Alles is aan het veranderen. Niet langer zie je individuen die op een komische manier geschoren zijn. Jongens scheren het op een commerciële manier en stylisten scheren het op een stylistische manier. Wat ooit stijlvol was, is nu stijlvol.

inersity of a man’s hair style

Het kapsel van elke man is uniek. Je kunt niet exact dezelfde stijl in model brengen. Als je rondkijkt in de kapsels van veel mannen, zul je merken dat ze bijna nooit hetzelfde hebben. Er zijn veel variabelen die iemands haarstijl anders kunnen maken. Veel factoren die variëren van de vorm van het gezicht van de persoon tot de vorm van het lichaam. Ook kun je het kapsel van een klant niet baseren op de stijltang van een stylist. Elk stijltang van een stylist heeft een andere warmteplaat. Een klant kan een andere warmteplaat krijgen met een ander permanent.

Tips voor het behouden van een herenkapsel

Controle hitte op uw haar

Een stijltang is geweldig, maar je moet de warmte beheersen. Wees ook voorzichtig met de warmte van je haardroger. Zet hem op de laagste stand. Als het te heet is, zal het je haar verbranden en ruïneren. Bovendien moet je het zo veel mogelijk met een handdoek drogen. Probeer het haar niet te krullen of te stylen als het nat is.

Kam voor je shampoo

Regelmatig kammen van het haar helpt klitten en matten te verwijderen. U moet echter voorkomen dat het in de knoop raakt. Gebruik shampoo om de klitten en knopen te verwijderen en kam het haar vervolgens van onder naar boven door.

Verwijder de haarverf op het juiste moment

Zorg ervoor dat u de haarverf verwijdert wanneer de kleurstof die gebruikt werd half droog is. Als het niet droog is, kan de kleur fel worden, en de kleurstof kan het koperachtig maken.

Lees de instructies zorgvuldig

Zorg ervoor dat u alle instructies nauwkeurig opvolgt zodat de kleurstof op de door u gewenste manier inwerkt. Kleur uw haar altijd in een goed geventileerde ruimte waar geen tocht is. Het is niet toegestaan om mascara, wimperkrullers of andere hulpmiddelen te gebruiken tijdens het proces.

Was het haar in de douche

Haarverf is een kleurstof. Het wordt plakkerig en kan gedoe veroorzaken als je het niet doet. Het is echter veel beter om het haar onder de douche te verven, omdat de kleurstoffen in water oplosbaar zijn en gemakkelijk van het haar kunnen worden gespoeld.

Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de kleurstof

Om de kleurstof aan te brengen, moet u een grijze of blauwe haarcyclus hebben, aangezien het haar semi-permanent zal zijn. Als je droog of krullend haar hebt, moet je de kleurstof aanbrengen na het wassen van het haar. Als je haar is erg vet, moet u de kleurstof toe te passen na het wassen en conditioneren van het haar.

Bescherm je haar tegen de kleurstof

Voordat u de kleurstof aanbrengt, gebruikt u vaseline, een oud haarproduct, op het haar om het zachter te maken en de kleurstof beter te laten houden.

Gebruik van de kleurstof

Op de doos staat dat je met één doos tegelijk moet werken. Elk doosje heeft ofwel een vaselinebasis ofwel een lotion op siliconenbasis. Breng de verf aan op het haar na het haar in minstens 12 secties te hebben verdeeld. De doos geeft aan op welke sectie van het haar gewerkt moet worden. Werk een doos voor elke sectie tot de gewenste kleur is bereikt.

De kleur zal de doos dicteren

Als u op zoek bent naar een gedurfde verandering, kunt u een semi-permanente doos gebruiken. Als u echter een nieuwe kleur wilt, moet u een permanent-kleurendoosje overwegen. Permanent-kleur boxen zijn ofwel een tint, een hyper roze of zeer-zeer-donkere optie. Voor een snelle kleurverandering brengt u een kleine hoeveelheid kleur aan, klemt u deze op het haar en verwijdert u vervolgens de box.

box zal nu gekleurd zijn met kleur

Na het verwijderen van het doosje zul je zien dat sommige haren een roodachtige kleur hebben. Dit is de kleurstof die begint te werken. Als u na het aanbrengen van de kleurstof de kleur wilt veranderen, kunt u een kleurstripper gebruiken. U kunt ook een kleurverwijderingsproduct op het geverfde haar aanbrengen om de kleurstof te verwijderen.

Als u de kleur moet herstellen, gebruik dan een kleur verwijderende shampoo of kleur verwijderende formule. Ga naar de salon en laat het veranderen in een kleur verwijderende formule.

De kleur blijft aan tot de doos leeg is

…gemond…

Op de doos staat dat je de doos 10 minuten tegen het haar moet houden. Elke sectie zal door u moeten worden geverfd. Vergeet niet om de doos in de schaduw te houden. De doos is al geverfd voordat het in de doos wordt gedaan.

Voel je vrij om je eigen highlights toe te voegen. Dit kan de doos openen en de kleur naar de kam leiden.

Schilderij kam is een zachte manier om het haar haren scheiden en doos suiker plakken voor het aanbrengen van doos<|

De doos is een platte acryl gemengde zegen!

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.