The Fashion Hair

Dameskapper Apeldoorn

 

In tegenstelling tot de indruk dat dameskappers voornamelijk mannen zijn, blijkt uit verschillende bronnen dat ook vrouwen het beroep van dameskapper uitoefenen. Helaas zijn de feiten in deze zaak niet zo boeiend. Blijkbaar doen sommige vrouwen dit werk niet om bij de mode te passen, maar gewoon als een manier om beter bij de anderen te passen.

Laten we beginnen met het modevoorbeeld. modieus….dat wil zeggen, als de persoon in kwestie leest “een bepaald soort kleding te dragen” dan is dat de waarschijnlijke definitie van de term. Helaas is het omgekeerde ook waar. Vrouwen die hun haar van nature blond en blank dragen zullen soms elke week uren besteden aan het verven en fixeren van hun lokken om een verwassen look te bereiken. troeven zoals bleekblond haar, blonde pony, kastanjebruin haar en de lijst gaat maar door. Onnodig te zeggen dat geen van deze activiteiten leuk zijn. Deze activiteiten zuigen eerder het geld weg dat anders zou worden besteed om hun haar te laten doen.

Dat hoeft allemaal niet zorgwekkend te zijn als u in de spaarstand zit. Er is immers geen wet die zegt dat je geld moet uitgeven om geld te verdienen. Dat geldt voor alles wat je koopt, dus ook voor kapsels. Er zijn veel kapsels die je voor relatief weinig geld kunt krijgen. Mijn favoriet is de ‘Chicwood Hair Cut’. Het is heel netjes, kaarsrecht en heeft een geweldige naam. Als je het eenmaal geknipt hebt, krijg je meteen een chique uitstraling. Als je er nog nooit een hebt gehad, zoek er dan een uit. Het is scherp, zonder twijfel.

Kapsels zijn niet alleen populair bij vrouwen. Veel mannen vinden het leuk om hun haar te laten knippen in een stijl die het midden houdt tussen kort en lang. Dit hangt natuurlijk sterk af van de man zelf. Het kan een kwestie van gemak zijn, hij kan haast hebben, of hij wil gewoon wat controle uitoefenen over hoe zijn haar eruit ziet. Bekijk deze conservatieve kapsels voor mannen.

De Dreadlock bun

De Dreadlock knot is het meest voorkomende conservatieve kapsel dat mannen gebruiken wanneer ze hun haar laten knippen. Het kan worden gecreëerd met strakke krullen die naar de zijkant worden gekamd, of het kan ongelijke plekken hebben die worden gecontroleerd met een stevige hold gel. De stijl is eenvoudig en strak, hoewel het er soms een beetje rommelig uitziet. Het beste aan deze stijl is dat je er geen gel of haarlak voor nodig hebt. U kunt uw haar wassen en verzorgen en het natuurlijk laten drogen.

Gekrulde piek

De krulspits is enigszins vergelijkbaar met de Dreadlock knot, maar het heeft niet de strakke krullen. In plaats daarvan heeft het losse en pluizige krullen die op lengte zijn. Deze stijl staat meestal dichter bij de aantrekkelijk grillige natuurlijke look van ‘Friends’, misschien begunstigd door de overvloedige hoeveelheid geslachtshormonen die tijdens de puberteit vaak door het centrale zenuwstelsel worden vrijgelaten. Het is ook erg aantrekkelijk voor een jonger publiek.

Paardestaart knot

De Paardestaart knot is enigszins methodisch in zijn styling. Hier wordt het haar verzameld in een paardenstaart vorm. Dan wordt het haar een beetje rondgewonden, en de ranken worden in de paardenstaart gestoken. De ingevoegde haarlengtes in tegengestelde richtingen rond de paardenstaart. Hierdoor vormen de haren een wervellijn die over de lengte van de paardenstaart wordt getrokken. De ontspannen haren worden afgeknipt, en worden tot een ‘cience’ gemaakt en weggegooid.

xpressie broodje

De Expressie knot is het tegenovergestelde van de Ponytail knot. Hier is het haar in een knotstijl gestoken. Er zijn geen krullen of golven, en het haar is meestal wodka. De paardenstaart is nog steeds strak, maar het haar kan worden teruggetrokken in een gladde paardenstaart knot. De knot kan ook van steil haar worden gemaakt, maar wees voorzichtig, want de knot kan mager of groot zijn. Het hangt allemaal af van hoeveel vrije tijd je hebt, echt waar.

 

LEES MEER: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.