spa en universalisering

Kapper Ijsselstein

 

compartimentering en universalisering van vaardigheden:

Vroeger haalden kappers vooral het haar van klanten, maar in de moderne tijd concentreren kappers zich meer op het knippen van haar, met name gestyled haar, voor zowel mannen als vrouwen. Deze focus op mode boven spaarzaamheid heeft geleid tot het bestaan van individuele kapperszaken en kapsalons.

Soorten kappers:

Elke staat heeft verschillende kenmerken van zijn eigen kenmerkende stijl en vorm van dienstverlening die de slogans, kleuren en logo van de kapperszaak bepalen. Zelfs de naam van de kapperszaak wordt voorgeschreven door de regelgevende autoriteit en verschilt van staat tot staat. Gewoonlijk hebben alle instrumenten, wasbakartikelen, stylinghulpmiddelen en uitrusting dezelfde naam van styling die door de regelgevende autoriteit is toegestaan. Maar thematische aspecten drijven de winkel waar een eenvoudige kapsel zal niet nauwkeurig zijn zonder een geluid mixer, schaar, krukken, chemicaliën en nog veel meer. Elke regio heeft verschillende patronen van stedelijke groei, bevolkingsconcentratie en historische ontwikkeling, bevolkings- en TSAP-niveaus. De behoefte aan geschoold personeel met specifieke vaardigheden heeft de kappersbranche ertoe aangezet om in de meeste grote steden individueel geleide winkels te ontwikkelen.

Schoonheidssalons:

Schoonheidssalons bieden haarkleuring, knipbeurten, haarhergroei, lichaamsbehandelingen en algemene gezichtsbehandelingen. Meestal zijn ze ook de plaats om naartoe te gaan voor manicures en pedicures, nep-haar weeft en spray tanning. Ze zijn ook onmisbaar voor bruidsfeestjes en speciale diners voor gasten die voor een speciale gelegenheid bij het huis langskomen.

Nagelsalons:

Zij zijn sierlijk in beweging en symmetrie, en zoals galerijen hebben zij gewoonlijk enkele accessoires en schilderijen, maar het voornaamste aspect is bloem- en naaktdecor. Het belangrijkste gebruik is pedicure en handmassage. Het creatieve aspect gaat samen met recht scheren, vormscheren, haar epileren, nagels verven, acryl, gel en wraps. De producten die ze gebruiken zijn de gebruikelijke en ook enkele speciale. Ze proberen hun pand te allen tijde schoon en hygiënisch te houden.

Afgezien van dit alles zoeken zij ook naar manieren om hun bedrijf uit te breiden door spadiensten, schoonheids- en vermageringsdiensten aan te bieden en vriendinnen voor het leven te maken.

Net als elk ander bedrijf, kan een kapperszaak zelfs zonder een speciaal marketingplan een geweldige indruk op de markt maken. Maar als het business plan niet genoeg voorbode biedt, dan zal het geldverspilling zijn. Dit is de reden waarom veel kapperszaken proberen om aparte producten te ontwikkelen voor verschillende gebieden in de winkel. Bijvoorbeeld haren voor het haar van een meisje, design voor de achterkant van het hoofd, voeten voor verschillende oefeningen en vele andere. Maar het allerbelangrijkste zijn de marketinggoeroes, het kernelement achter een succesvolle kapperszaak en natuurlijk de kwaliteit van de producten die zij verkopen.

2. Barbershop als bron van doorverwijzing

Verwijzingen zijn de beste manier om een nieuwe winkel te promoten. Mensen die een kapperszaak of een kapsalon doorverwijzen creëren buzz in de markt. Mensen zijn zich meestal bewust van het hoge niveau van kwaliteit en comfort dat is waarom ze liever naar een salon gaan dan naar een kapperszaak.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.