Massage Therapie

Voeten masseren

 

Wat is voeten massage? Simpel gezegd is massage een massagetechniek waarbij de handen en/of vingers worden gebruikt.

Na verloop van tijd kan de beroepsbeoefenaar de handen gebruiken om zachte weefsels vast te houden, te manipuleren, te trekken, te duwen, mechanisch te bewegen en te origneren. Kortom, massage is een hands-on benadering van welzijn.

Massagetherapie als een behandelingsoptie

Massagetherapie als behandelingsmogelijkheid is aangewezen bij een veelheid van verschillende ziekten en blessures. Het kan gaan om stress, spierspasmen, bindweefsel, energie, acute en chronische pijn, rugpijn, vermoeidheid en stijve gewrichten.

Massage Therapie kan ook een recreatieve contactsport zijn, die pijnverlichting, ontspanning, verbeterde circulatie en betere coördinatie mogelijk maakt.

Naast het masseren van de handen en vingers kunnen sommige massagetechnieken worden aangepast om spanning en ontspanning, in de vorm van resten, mineralen en voedingsstoffen, af te geven in andere weefsels dan de handen en vingers

Wat is het verschil tussen massage en acupressuur?

Massage is beperkter dan acupressuur. acupressuur is een energietherapie die helpt de energiestroom van het lichaam opnieuw uit te lijnen. Het maakt gebruik van kracht, druk en wrijving om te functioneren. Massage gebruikt energie die van nature in ons stroomt en helpt om soepel te stromen, waardoor het evenwicht van ons lichaam wordt hersteld. Massage oefent geen druk uit op het lichaam, zoals acupressuur dat doet. De druk van massage voelt bijvoorbeeld anders aan dan de druk van een pers. Bij persen worden de handen letterlijk in het lichaam gedrukt, terwijl bij masseren de druk een ritme heeft. Beide zijn gelijkaardig, maar werken op verschillende inzichten van de energiestroom.

Wat is energie massage?

De populaire definitie van massage luidt dat het gaat om “nauw contact van aanzienlijke druk en warmte met het oppervlak van het lichaam”, maar deze definitie is vaag enMetalen trillingen produceren niet altijd lichaamswarmte. Zo kunnen koude metalen voorwerpen heilzaam zijn wanneer ze door een diabetespatiënt worden aangebracht, maar ze kunnen schadelijk zijn wanneer ze door een verkouden persoon worden aangebracht. Deze metaaltrillingen kunnen ook een negatieve invloed hebben op het lichaam wanneer zij afkomstig zijn van een elektrische stroom.

Waarom kiezen voor een professionele massagetherapie?

Massagetherapie is om vele redenen gunstig voor de bodybuilder. Professionele massagetherapie kan iemand helpen zijn doelen te bereiken door de bloedsomloop te verbeteren en de flexibiliteit te vergroten. De toename in flexibiliteit en circulatie maakt het voor een persoon gemakkelijker om de juiste lichaamsuitlijning te behouden.

Bovendien kan een professionele massagetherapeut verschillende druktechnieken toepassen voor verschillende correctiedoelstellingen. Er is ook een professionele nadruk verbonden aan massages, aangezien deze vorm van therapie geaccrediteerd is door de derde-partij accreditatie-organisatie, The Commission on Accreditation of Massage Education (CA migraine).

Vandaag de dag zijn er een overvloed aan massagetherapeuten die geaccrediteerd zijn door verschillende accreditatiebureaus, Het beroep massagetherapeut is geïnteresseerd in het promoten van zijn geaccrediteerde beroep, en ook het belang van het handhaven van de hoge integriteit van het beroep. Het heeft weinig voordelen om geaccrediteerd te zijn door een gerenommeerd accreditatiebureau, omdat de details van de accreditatiestatus en de geschiedenis van het geaccrediteerde bureau gedocumenteerd zijn.

Conclusie:

Massagetherapie is een manier om pijn te verminderen en de gezondheid te herstellen door stress, spanning, spanning, vermoeidheid en stijfheid te overwinnen. Er zijn verschillende voordelen aan het ontvangen van een massage, waarvan sommige omvatten:

o Vermindering van stress en angst

o Verbetering van de circulatie voor ziektekiemen en virussen

o Het opwekken van milde pijn voor verschillende kwalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.