Japans product metaal

Productfotograaf Rotterdam

 

Er worden verschillende belichtingshoeken genomen met de camera voor zijaanzichten en het beeld van het onderwerp wordt samengevoegd in het uiteindelijke beeld.

Er is echter maar één regel: het materiaal voor het productontwerp moet door de fotograaf zelf worden geleverd. Het logo van de fabrikant mag het enige toebehoren zijn dat voor het werk wordt gehuurd of in de verkoop gaat.

Toepassingen

Prototypes

De handelsinformatie over het product kan tijdens de gehele procedure worden bijgewerkt. De ontwerper kan de nieuwe dienst aan de klant laten zien en kennis nemen van details van hoge kwaliteit. De apparatuur die voor de klus wordt gebruikt moet betere resultaten opleveren, andere zaken die door de fotograaf worden overwogen zullen afhangen van het gemak van de klant. Het gebruik van fotografie voor product fotografie is vaak een aanvulling op de expertise van de ontwerper op het gebied van productontwikkeling.

Product Foto

Fotografie is een manier om de nadruk te leggen op het product en het uiterlijk van een product, zoals veel mensen doen. Met het product als onderwerp kan een goedbetaalde fotograaf met een camera van goede kwaliteit een foto van de ontwerper maken die er absoluut prachtig uitziet.

Opslag voor grote hoeveelheden

Product fotografie kan zelfs een alternatief zijn voor reclamecampagnes voor grote volumes. Terwijl voor dergelijke campagnes echte of geschilderde foto’s nodig zijn, kan met product fotografie effectief worden gecommuniceerd met de aandachtsspanne van de consument met een klein en verfijnd pakket van industriële gegevens.

Instagram

Instagram is de populairste app ter wereld om foto’s te delen; het is goed voor ongeveer 50% van alle foto’s die op de site worden gepost. De populariteit van Instagram heeft de volgende serieuze vragen doen rijzen: is het veilig om foto’s van producten op de site te plaatsen? Hebben we een verantwoordelijkheid om producten te vernietigen of hun vorm te veranderen om klanten niet te storen?

Het antwoord op de vraag naar schoonmaakmiddelen

Veel Japanse merken in de exporthandel hebben een ingebouwde architectuur van diverse kunststoffen op acrylbasis, met name op rubberbasis. Producten met een geur en van verschillende vorm worden courant vervaardigd. Er zijn talrijke gevallen geweest van deze produkten die vreemde elementen bevatten, zoals mos, wasachtig materiaal, zand of plastic-achtig materiaal, die draden van metafysische mysteries onthullen.

Sinds de recordverkoop van Japanse merken toen Shimata Japan een sterke positie verwierf op het gebied van polycarbonaat en conformatie kunststoffen, zijn er verschillende inspecteursgroepen geweest over de verbrossingsaanvallen. Nog maar kort geleden werd een product van Shimata UK door middel van breuk vernield, waarna Shimata Europe in een persconferentie toegaf dat hun bedrijf er niet in was geslaagd een productinspectieprocedure op te zetten.

Meer recent werden op het internet verschillende productafbeeldingen gevonden waarop verschillende moldsphere handgrepen te zien waren. Deze replica’s werden gepost op de foto-sharing site.

Justitie Japan heeft een officieel document doen uitgaan waarin het bedrijf weigerde door zijn personeel gemaakte producten te vernietigen, en ook niet verder wilde gaan met de exploitatie van dergelijke containers.

De toestand van het hittebestendige ontarste metaal is echter zeer gevaarlijk en het project is sinds de fabricage reeds volledig veranderd. Aangezien de fabrikanten hun inspanningen hebben opgevoerd om de structuur te verstevigen ten einde niet-replica te blijven, werd het produkt in kwestie niet vernietigd.

Verdere informatie Planning

De beheerders van “Natural Nation” plannen een groot project met professionele fotografie en video. De architect die heeft geholpen bij het ontwerp van Nieuw Berlijn is een beroepsfotograaf. Maar de topontmoetingen van het project zijn niet alleen in Hawaii gepland.

Er vinden besprekingen plaats tussen de deelnemers over de hele wereld, en er worden resultaatramingen gemaakt. De volgende beelden zijn microscopisch genomen tijdens besprekingen over het ontwerp van het transport.

De internationale wedstrijden op het gebied van de produktfotografie in Japan worden georganiseerd door de Japan Association of Photography (JAP).

Als u wilt helpen bij het organiseren van een expo of tentoonstelling van gefotografeerde producten, neem dan contact met ons op via info (at) naturalnation (dot) com

Hiroshi Ishihara, een bekende Japanse schilder en illustratiekunstenaar, kreeg in 2012 de opdracht om een kleurboek te maken voor de uitgevers van het tijdschrift ‘Doki Doki’ en werkt momenteel aan zijn volgende ontwerp. Zijn werken zijn alom inspirerend door het uitdrukken van de schoonheid van de natuurlijke wereld.

Lees meer:

Interieurfotograaf Rotterdam

Interieurfotograaf Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.