Hoe vind je een kapper?

Kapper Sint Willebrord

 

Het is niet mogelijk om een afspraak te krijgen bij een kapperszaak. Nooit. Zelfs als u in de rij wacht, wat wel een uur kan duren, en zelfs als uw familie en vrienden willen helpen, zullen ze niet geknipt worden. U gaat niet tijdens uw lunchpauze op zoek naar een kapperszaak. Niet alleen krijg je een geweldige trim, maar je hoeft nergens op te wachten. Even boodschappen doen en je bent zo weer terug in de winkel.

Het vinden van een echte kapperszaak is een avontuur. Probeer er een te vinden die al meer dan 10 jaar bestaat. Praat met de eigenaar over wanneer de winkel is begonnen. Investeren in een huis is riskant. Kapperszaken hebben de neiging snel te verouderen. Ze moeten goed verwarmd worden en wasmiddelen moeten regelmatig ververst worden. Als de winkel open is, moet je de jongens vragen die er altijd zijn, maar als ze gesloten zijn, moet je zorgen dat je rondhangt en kijkt of ze je een geheim kunnen verklappen.

U zou eens een praatje met de eigenaar moeten maken. Hij moet zich u herinneren, misschien zelfs van lang geleden, en hij moet eerlijk tegen u zijn over het werk dat hij doet. Hij zal ook met de eigenaar willen praten, want als hij om de een of andere reden uw kapsel niet kan laten zitten zoals u dat wilt, moet hij dat meteen weten.

Je zult veel ideeën moeten opdoen, van verschillende jongens, over wat voor kapsel je wilt van hen en van andere mensen. Hij moet je op de hoogte houden van alle nieuwe stijlen. Sommige jongens zullen je graag foto’s laten zien van vroegere klanten en dingen die hij heeft gedaan.

U wilt dat uw nieuwe kapsel u bevalt en dat het bij uw persoonlijkheid past. Een kapsel dat bij uw gezicht past is erg aantrekkelijk en u zult glimlachen als u na uw kapsel in de spiegel kijkt.

Tijdens dit plezier moet je ervoor zorgen dat je naar de kapper luistert en zijn suggesties opvolgt. Als hij je vertelt dat hij denkt dat een kapsel niet geschikt is voor jouw gezicht, moet je luisteren naar wat hij zegt.

Als uw relatie met de kapper goed is, kunt u verwachten dat hij eerlijk tegen u is over het werk dat hij vandaag heeft gedaan, de vorm van uw gezicht. Waardeer de tijd en de moeite die hij in je kapsel heeft gestoken. Als je een kapper hebt gevonden die je bevalt, blijf dan bij hem, zelfs als je kapsel verandert.

Onthoud dat je kapsel veel over je zegt. De kapper kan je geheimen vertellen en je gevoel van eigenwaarde vergroten. Hij of zij weet het het beste, dus luister naar hem of haar.

Als je een kapsel vindt dat er shaggy uitziet, of een kapsel dat lang is en er slordig uitziet, is het waarschijnlijk beter om je haar gewoon kort te houden. Mannen houden er niet van als je te veel lagen hebt. Ze houden wel van mooie coupes. In feite willen ze dat je zoveel opties hebt dat ze hun haar op een meer traditionele manier dragen of het in een shaggy/quiff stijl knippen.

Dus wanhoop niet de volgende keer dat je in de supermarkt of kapperszaak bent. Zorg er gewoon voor dat je een betrouwbare kapper kiest die ervoor zorgt dat je er altijd geweldig uitziet.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.