Hoe te fotograferen buiten een concert

Concertfotograaf

 

Er is de time-lapse fotografie soorten waarvan elk stadium worden gebruikt in concerten door veel verschillende fotografen.

Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het eindproduct, waarbij vragen worden gesteld als:

– Is de foto perfect?

– Wordt de camera “te weinig gebruikt” ?

– Is dit een combinatie van 17 foto’s (dat zijn luchtfoto’s in de concertzaal

de foyer? Nee, is het een animatie? Nee, waarom herhaalt het podium zich?

– Is het toneel een statisch beeld?

Er wordt veel tijd besteed aan het samenstellen van de foto en makelaars, theatereigenaars, toneelmeesters, videografen en bedrijfseigenaars besteden geen aandacht aan hun fotografen. Daarom is het voor de fotografen moeilijk om een ander loonniveau te bereiken dat vergelijkbaar is met dat van cameramannen en andere cameramensen.

Hoe fotografeer je buiten concertzalen?

Met behulp van deze gids zult u de fotografische optie verkennen die past bij het optreden op de plaats van het optreden. Om deze camera te kunnen nemen, moet u zich in een andere situatie bevinden dan andere fotografen. Dit is het geval voor optredens die buiten de stadswijken plaatsvinden (hors sayes, openluchtvoorstellingen, enz.) maar toch binnen de stadsgrenzen. In deze gids krijg je van mij geen speciaal advies over wat werkt voor hoe en wanneer.

Het beste is dat u zich hiervoor inzet, want als u niet gaat, hebt u vaak spijt en spijt. Je moet je tijd volledig investeren als je vooruit wilt komen, en het is een investering die ik je graag zie maken.

Veel fotografen falen bij optredens omdat ze het niet druk hebben of omdat ze tevreden zijn met de dagelijkse gig/shoots. Als je niet bereid bent je in te zetten, schiet dan elke dag, of betadation.

De meeste dingen zullen alleen lukken als je ze dwingt deel van je leven uit te maken.

De omgeving

Toen ik me voor het eerst met dit onderwerp bezighield, keken mensen me aan alsof ze een idioot was. “Zoek zelf maar een optreden”).

Het is gemakkelijker om uit je comfortzone te stappen en een uitdaging aan te gaan als je je situatie definieert. Een groot probleem dat mensen bijvoorbeeld hebben bij het begrijpen van fotografie is het ontbreken van strategie├źn voor het benaderen van optredens. Ze proberen zich te concentreren op wat er in de zaal gebeurt.

Hoe kun je uit een reglement opmaken wat de fotograaf moet doen als hij buiten de club is? Dat is de vraag die ik me vanaf het begin had moeten stellen. Waar zie je iets dat een aanknopingspunt biedt voor de aanpak van optredens buiten de club?

2 redenen:

a) Niemand anders zal overtuigd worden om buiten naar rails te zoeken en rodievodcast krijgt minstens 5% van alle optredens

b) Dit zet de toon voor zaken inclusief:

1.) Werkzekerheid

2.) Verbetering van het zelfbeeld

3.) Vergroten van de kans op het krijgen van meer optredens

om een plan te schrijven voor aanvaardbaar fotograferen:

1.) Fotografeer de show. Wat is er bijzonder aan het leven binnen de show, zowel voor de fotograaf als voor zijn onderwerp?

2.) Wie/wat moet er worden vastgelegd? Waarom is dit een speciale gebeurtenis?

3.) Wanneer schieten?

4.) Wanneer stoppen?

5.) Wanneer en hoe de bewegende delen te minimaliseren

6.) Hoe moeten de vooraf vastgestelde richtsnoeren worden toegepast?

7.) Hoe de conclusie te vermijden.

8.) Geschiktheid en concurrentie. Ik denk dat elke festivalfotograaf, theaterfotograaf, documentaire fotograaf, iedereen die graag de lichten verslaat bij de mooiste zonsondergang hiernaar moet kijken. De mogelijkheden zijn niet beperkt.

7.) 1.)? Een 1/2 daagse opdracht binnen een set van optredens + een evenwichtige en verantwoorde mentaliteit. Er is een heleboel mogelijk 1/2 dag optredens en een of of stunt waarbij ik gedwongen zal worden om mijn interesse in de gig vol te houden en het serieus te nemen.

8.) 2.)? Dit is beweeglijker omdat het wordt afgedwongen. Noodzaak opgewonden totale focus en adrenaline rushes om het schot te noemen. Ik denk niet dat dit het geval is bij de meeste boekingsagentschappen of trefpunten.

Deze foto-opstelling is min of meer wat ik zoek als ik de show repeteer of een video maak, wetende dat ik me voor een bepaalde avond voor een bepaalde tijd vastleg.

De show vindt plaats op een goede tijd.

1.) 13.00 uur. – De artiesten moeten gearriveerd zijn en het podium is klaar.

uit Daarmee configureert u de secundaire factoren door:

2.) Wat zijn de criteria om te zeggen dat dit een speciale show is? Wat zijn de uitzonderingen op normale optredens? Dat is wat bepaalt wat je doet.

Lees meer:

Fotografie Wageningen

Concertfotograaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.