Hoe knip je je eigen haar?

Kapper Spijkenisse

 

de kwaliteit van het haar afschilderen als zijnde van hoge kwaliteit. In een kapperszaak, bijvoorbeeld, wordt de schaar gebruikt om het haar te knippen. De kapper gebruikt die schaar die speciaal voor elke persoon is ontworpen: het hoofdhaar, de lengte van het haar langs de halslijn, de gebreken van het haar, de dichtheid van het haar, enz. Dit is wat een kapperszaak onderscheidt van een schoonheidswinkel, waar de schoonheidsspecialiste in plaats daarvan gebruik maakt van gesofisticeerde, dure medische of schoonheidsprodukten om het haar te bewerken. Bij kappers wordt het haar gewassen, geplukt, geföhnd en gestyled – zij houden zich ook bezig met nagels als zij bij een klant thuis komen.

Anderzijds biedt het internet een scala aan kapperszaken, waar men scheermessen, borstels, scharen, scalpels en andere kappersbenodigdheden zoals trimmers, föhns en elektronische kammen kan kopen. Deze winkels zijn ook verantwoordelijk voor de nieuwste kapseltrends. Het personeel in de winkels zijn professionals, die niet alleen hun klanten helpen, maar ook advies geven aan degenen die willen leren hoe het haar moet worden gestyled.

Helaas kan professionele haarstyling erg tijdrovend zijn, vooral bij korte kapsels, en veel mensen die regelmatig een kapperszaak bezoeken nemen nooit de moeite om professionele producten te overwegen om tijd en geld te besparen. Er zijn echter enkele eenvoudige tips die thuis kunnen worden gebruikt om een perfect kapsel te creëren.

Hoewel de kapperszaak wordt gebruikt als een plaats om te wachten tot je haar droog is, is het niet noodzakelijk de beste plaats om naartoe te gaan als je je eigen haar wilt knippen. Thuis uw haar knippen is handiger, kosteneffectiever en geeft u de voldoening dat u thuis bent wanneer uw haar gedaan is.

1. Denk na over de beste spiegel en haardroger voor uw doel. Er zijn spiegels, fluorescentielampen en haardrogers van verschillende afmetingen verkrijgbaar. Sommige mensen denken dat meer flitslicht en hoge warmte betere resultaten betekent, maar het kan gewoon een kwestie van voorkeur zijn.

2. Leg niet te veel uit. Als een klant wil weten hoe het kapsel eruit zal zien, is het goed om het kort en simpel te houden. Een filmpje is voldoende, net als gedetailleerde instructies over ochtendrituelen.

3. Experimenteer met je tijd en techniek. Leer van anderen en pas hetzelfde toe als je een langere of kortere look wilt.

4. Lees alle instructies zorgvuldig door voordat u met de knipbeurt begint. Als een knipper een knipbeurt moet uitvoeren, blijf dan bij hem. Anders, geef de knipbeurt door.

5. Bewaar een voorraad schoenen in de kast. Gebruik ze wanneer het handig is om in de winkel rond te lopen. U kunt er ook uw jas in opbergen voor u de winkel verlaat.

6. Groepeer de haarschaar wanneer u hem gebruikt om haar te knippen. Negeer de anderen, zodat u zich op één kunt concentreren.

7. Geef je haar een gladde, sluike look aan het einde van elk kapsel. De laatste stap is de gladde look, toch?

8. Gebruik een handspiegel na het knippen. Het zal u helpen het kapsel te timen en het zal u helpen te controleren of u alles geknipt hebt wat u wilde.

9. Gebruik algehele anesthesie voor eventuele snijwonden of behandelingen die u zou kunnen ondergaan. Zo zult u zich aan het eind niet zo duizelig of licht voelen.

10.ester van uw haren naar wens. Zo voorkomt u overmatig gebruik van chemische middelen zoals crèmes en hot rollers. Zodra u de gewenste vorm heeft, laat u de deken om het hoofd wikkelen. Vergeet niet om het warm te houden. Borstel uw haar de volgende dag lichtjes door met een staartkam.

Het mooie van het leren van een paar trucs voor korte kapsels is dat je nu in een mum van tijd de look van lang haar kunt namaken. Leer de volgende keer nog een paar tips over hoe je je eigen haar kunt knippen.

 

LEES MEER : 

Kapsalon Spijkenisse

Kapsalon Oud Beijerland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.