Hairextensions en haarverlenging

Kapper Ede

 

Saaie kappersvaardigheden kunnen je makkelijk een baan als ‘haarstylist’ bezorgen

en om een goed kapsel te krijgen moet je die vaardigheden aanscherpen: –

-Ingrediënt design:Het ontwerpen van haarproducten is een kunst. Grijs haar is onmogelijk te ontwerpen.

-Het haar temmen: U kunt elke hoeveelheid haar uitkammen en het er mild uit laten zien. –

-Opvullen van holle plekken: Kleur kan bulk toevoegen aan schaars haar en het wordt op verschillende manieren toegepast.

-stormen: Neem kleine secties van het haar en kam eventuele knopen uit.

-Opsteken: Op secties van steil haar werken en het mengen met gekruld haar.

-Verzamelen: Het nemen van kleine secties van ontward haar, en het verdichten met stenen gereedschap.

Haarkleuring:

-Verven: U kunt zelf verven of dit in een salon laten doen, waarbij het laatste duurder is.

-Blonderen: je kunt highlights krijgen door te blonderen, wat een relatief makkelijke manier is om je haar lichter te maken.

Et voilà, je hebt een kale paté omgetoverd tot een fijn gestyled kapsel. Misschien moet u samenwerken met een vriend om deze dingen te laten doen, maar uw kapper zal u zeker nieuwe looks, nieuwe golven enz. geven.

En als je erover nadenkt, blijkt lang haar laten groeien een heel plezierige ervaring te zijn.

Lang haar, ook al is het een gedoe, ziet er altijd elegant uit. Dat komt omdat het altijd tot aan de wortels in de problemen zit. De meest problematische fase is wanneer het haar weer begint te groeien nadat het is uitgegroeid. Het binnenste wortelsysteem van je haar moet sterk zijn als je het knipt, zodat het niet breekt. Het moet ook flexibel zijn. De buitenkant van je haar zit in de weg, zodat het bestand is tegen verdere beschadiging.

De punten van uw haar zijn zeer kwetsbaar, en de schade die ze oplopen door de fouten van de klant is ongelooflijk. Ernstiger nog, uw haar heeft ook een eigen leven. Haargroei is een continu proces, en de dikte van je haar zal grotendeels afhangen van hoe lang je erover gedaan hebt om het te laten groeien. De gemiddelde groei van dik haar is één centimeter per maand.

Lang, gezond haar is een aanwinst. Lang, gezond haar is uw grootste accessoire. Zelfs als u het niet draagt, is het er om u te ondersteunen als u wegloopt van de salon of het kantoor zonder het de juiste verzorging te geven.

Van oudsher is lang haar mooi. Het is een feit dat veel beroemdheden beweren dat lang haar via extensions mooi is. Als je het in laagjes zou laten knippen, zou je er verbazend sexy uitzien. Dat komt omdat laagjes het gewicht van lang haar verminderen en het er dunner uit laten zien. Ze voegen ook beweging en volume toe. Gelaagde kapsels zijn prachtig en worden gedragen door enkele van de meest sexy beroemdheden in de wereld. Als je niet van laagjes houdt, is een andere optie meerlagig haar. Dit multi-gelaagde haar wordt in laagjes geknipt van beneden naar boven.

Dus je ziet, je hebt veel opties als het gaat om haar extensies. Het is zo gemakkelijk om deze extra haar toe te voegen en geef je haar een instant look en stijl. Deze pruiken zijn niet alleen goedkoop en gemakkelijk te krijgen, maar de meeste van de pruiken zijn echt menselijk haar, dus je kunt ze net zo stylen als natuurlijk haar. Er zijn pruiken die krullend zijn, sommige zijn steil, sommige zijn golvend en sommige zijn sluik. Dit geeft u de veelzijdigheid die je nodig hebt om gewoon “passen” het kapsel dat u wilt.

Er zijn zelfs gekleurde highlights met krultangen, die je een leuke en felle look kunnen geven, naargelang je stemming.

Wat je ook doet met je hairextensions of met je haar in het algemeen, weet dat dit een dameskapsel is dat niet voor niets in zijn natuurlijke staat is. Echte vrouwen hebben verschillende haarbehoeften, afgezien van het feit dat ze extra haar moeten inbrengen; ze moeten ook voor hun eigen haar zorgen. Dus gewoon omdat een kapsel in de mode is, betekent niet dat je haar in perfecte conditie is om het er zo te laten uitzien.

Het goede nieuws is dat er tegenwoordig veel technologie wordt toegepast bij het maken van haarextensies, waardoor ze betrouwbaar zijn en lang meegaan. Helaas, het maken van dit specifieke type haarextensies is nog steeds duur in vergelijking met andere opties, maar als je het je kunt veroorloven, is het zeker de moeite waard! Ook, vergeet niet dat de meeste haarextensies zijn geverifieerd 100% menselijk haar, dus je kunt er zo zeker van te hebben een gelukkig en gezond natuurlijk ogende extensies, ongeacht hoe vals je andere haar kan zijn!

 

LEES MEER : 

Kapsalon Ede

Thuiskapster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.