Dull Haircut Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Den Haag

 

Dof kapsel

Schoonheidssalon – voor knippen

De kapper – voor knipbeurten

De “knipstoel” – voor knippen met een tondeuse

De ‘alyst’ – voor het knippen van het haar terwijl de kapper het hoofd van de klant verft

De “texturist” – voor het knippen van het haar

De uitsmijter – om de klant te begeleiden tijdens het snijden

De drankjes – om de klant een neushaarspray te geven

Het scheerapparaat – voor het snijden

De schaar – voor het knippen van haar

De kam – voor haarkleuring

Het gereedschapspakket – voor het knippen van het haar

De plank met gereedschap – voor het opbergen van het gereedschap na het knippen

De bril – voor het bevestigen van de glazen

De cape – voor reizen in vliegtuig of trein

De skibril – voor bescherming tegen de zon

Een kappersschaar en -kam gaan 5 jaar mee. Als ze goed worden gebruikt, kunnen ze vele malen worden gebruikt voordat ze aan vervanging toe zijn. Een goede knipschaar is iets dat iedere klant zou moeten hebben.Knipscharen worden over de hele wereld gekocht en verkocht. Er zijn twee soorten scharen, de metalen schaar en de elektrische schaar. Elk type heeft verschillende toepassingen. Voor elektrische scharen kunt u gebruik maken van de technologie. Ze worden gebruikt in fabrieken en winkels. Metalen scharen worden gebruikt in kapperszaken. U moet zich houden aan de regels voor het gebruik ervan.

Leer de kap te gebruiken, die beschermt het haar. Doekhaar voelt het dichtst aan. Als de schaar goed wordt gehanteerd, kan het haar sterker worden. Het gebruik van schaar en kam verbetert de kwaliteit van de snit en geeft een juiste vorm. De juiste maat van de schaar hangt af van het gebied en de lengte van het haar. Als deze instrumenten niet op de juiste manier worden gebruikt, zal het haar onhandelbaar worden en zal het beschadigen.

Om ze op te bergen, moeten ze in een lade bewaard worden. Om andere jassen te vermijden, zijn doppen goed. Als de schaar verbogen of vuil is, moet hij worden weggegooid. Mensen die voor hun plezier hun haar knippen, moeten een kamelenharen borstel bij zich houden. Dit is ook om een verzorgd uiterlijk te verzekeren. Een schaar zal de lus van de schaar breken. De schaar zal niet goed werken, en het haar zal ongelijk zijn. Om dit te verhelpen, moet de schaar in goede conditie worden gehouden.

De lus van de schaar is de sleutel tot de goede werking ervan. Het is belangrijk dat deze vrij en open blijft. Maak hem schoon met (droge) zeep en water. Voor de veiligheid moet de schaar buiten het bereik van kinderen worden gehouden. Deze artikelen zijn van hoge kwaliteit. Ze mogen niet worden gebruikt door onervaren mensen. Een professionele schaar is een investering voor het leven.

Met de technologie van vandaag is er geen reden meer waarom de schaar de sleutel tot schoonheid en perfectie in handen zou hebben. Iedereen kan deze instrumenten voor een spotprijsje krijgen. Er zijn scharen die gespecialiseerd zijn in de verkoop van deze instrumenten. Er zijn online winkels die aanzienlijke kortingen bieden.Er zijn een aantal online winkels die kwaliteitsscharen aanbieden tegen betaalbare prijzen.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.