500 ontharing

Kapper Maasland

 

500 jaar geleden – In het jaar 100 na Christus schoren Romeinse mannen zich; vrouwen gebruikten een pincet. Een verdwaalde haar kon eruit geplukt worden, en er werd een orgie gehouden. Plukken was de straf voor beide geslachten. Antius Caesar legde een belasting op baarden op om ze te ontmoedigen; en koningin Elizabeth kwam in opstand tijdens een orgie die zij “De verstoring” noemde.

De 20e eeuw – Van 1900 tot 1940 waren kapper een zeldzame verschijning. 1940 markeerde het begin van kapperszaken met Rollers die in steden werden gebouwd. Tegen de tijd van de Tweede Wereldoorlog, waren er kapperszaken in elke stad.

Theodor Dollinger, een beroemde Duitse fabrikant van tondeuses, verklaarde ooit dat hij niets wist van een orgie. Hij wist echter wel dat vrouwen hun haar graag op een bepaalde manier lieten knippen. Hij geloofde ook dat dit een manier van leven was.

Mojo Bean, een actrice en model, verklaarde ooit dat zij als kind probeerde haar haar af te knippen; dit maakte haar moeder boos. Ze heeft haar moeder ook eens ontslagen omdat ze honing voorstelde als vervanger voor scheerschuim.

John guzzantandermills creëerde de handmatige kappersklipper, die voor het eerst werd gepatenteerd in pleit in 1875. Hij begon met de fabricage ervan in gebufferde overhemden, die tot vacuüm verpakte rollen werden omgevormd voor de verkoop. Uiteindelijk breidde hij zijn bedrijf uit en ontwikkelde de ‘rectieschaar’.

Ultrasone kappers tondeuses, uitgevonden door de Amerikaanse uitvinderhovahurer, hadden dezelfde basismechanismen als die welke door chirurgen, tandartsen en oogartsen worden gebruikt, maar waren speciaal ontworpen voor gebruik in huis. Zij waren de eersten die gebruik maakten van de Esca-technologie, die het geluid vermindert en communicatie met de klant mogelijk maakt.

Vaak worden deze apparaten gebruikt om feestelijk, niet-chirurgisch haar te knippen of om wenkbrauwen bij te knippen. De hangende wenkbrauw is een perfect onderwerp voor de guzzicle.

De guzzicle haarschaar zal u helpen om een verzorgde look te bereiken en bespaart tijd en geld, want hij is duurzaam. Ze worden geleverd in een goedkope plastic verpakking, en alles wat je nodig hebt is inbegrepen.

oleshaslipolutions, een toonaangevende fabrikant van elektrische scheerapparaten en andere elektrische toestellen voor lichaamsverzorging en verzorging, biedt een nanozilver strijkijzer en borstelreiniger aan om het haar te verhelderen.

De Norelco Energie CIP is een gepatenteerd systeem voor permanente ontharing en vermindering. De onderdelen van het apparaat zijn: hetAlways CleanMultipickup verwijderingssysteem, de Poweringer en nog veel meer.

Microgene ontharingssysteem is een andere van de fabrikant. Het heeft een contact-chill tip en maakt gebruik van intensieve warmtepuls om haar te verwijderen en de haargroei te verminderen.

Tria biedt een Ionic Dual Heating System om het haar van de wortel tot de punt te behandelen. Dit IDS systeem verwarmt zowel plat als gekruld haar, en kan zowel fijn, golvend haar als dikker haar behandelen.Het materiaal maakt het makkelijk in gebruik, en zo heeft het product ook een langere levensduur.

 

LEES MEER :

herenkapper vlaardingen

kapper vlaardingen centrum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.